“اطلاعیه ارزشیابی آموزشی و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه امتحان در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲”

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند سامانه ارزشیابی کیفیت آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ از ۱۶ دی‌ماه در سامانه همآوا فعال می باشد. لذا دانشجویان باید با مراجعه به پرتال آموزشی خود hamava.sanru.ac.ir، ارزشیابی کیفیت آموزشی را بصورت الکترونیکی در سامانه انجام دهند. شایان ذکر است مجوز حضور در جلسات امتحانی پایان ترم منوط به پرینت کارت ورود به جلسه توسط دانشجو از سامانه همآوا می‌باشد. بدیهی است دانشجویانی که ارزشیابی خود را در مهلت تعیین شده انجام نداده باشند قادر به تهیه پرینت مذکور نخواهند بود و از شرکت آن‌ها در امتحانات پایان ترم ممانعت به عمل خواهد آمد. بنابراین ضروری است دانشجویان پس از انجام موارد فوق نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه امتحان اقدام نموده و برگه مزبور را در جلسه امتحان ارایه نمایند.