آزمایشگاه اگرو مکاترونیک در دانشگاه افتتاح می شود

به گزارش روابط عمومی، آزمایشگاه اگرو مکاترونیک با حمایت اتحادیه اروپا و در قالب پروژه آراسموس پلاس در دانشگاه افتتاح می شود.

دکتر مسعودیان مدیر گروه همکاری های علمی و بین المللی  در این زمینه گفت: آزمایشگاه اگرومکاترونیک با حمایت اتحادیه اروپا و در قالب پروژه آراسموس پلاس تحت عنوان “نهادینه کردن مهندسی کشاورزی در روسیه و ایران” در حاشیه نشست روسای دانشگاه های داخلی عضو اتحادیه دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دولتی حاشیه دریای خزر در روز چهارشنبه چهارشنبه ۲۵دی ماه افتتاح می گردد.

وی افزود: آزمایشگاه مذکور با بهره گیری از جدیدترین تجهیزات و بردهای آموزشی و تحقیقاتی، آماده همکاری با کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش_ تحقیقاتی کشور در راستای اتوماسیون صنفی و کشاورزی به همراه اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت می باشد.