دوره آموزشی برای دانشجویان دانشگاه جامی هرات افغانستان در دانشگاه برگزار می شود

نوع مشارکت: شرکت کننده
تاریخ برگزاری : .

مشاهده سایت همایش

دوره آموزشی یک هفته ای برای دانشجویان دانشگاه جامی هرات در آزمایشگاه آگرومکاترونیک دانشگاه برگزار می شود.

دکتر مسعودیان دکتر مسعودیان مدیر همکاری های علمی و روابط بین الملل در این خصوص گفت: دوره مقدماتی آشنایی با آگرومکاترونیک و اتوماسیون تجهیزات کشاورزی وی اهداف دوره را آشنایی کلیه دانشجویان رشته­های کشاورزی با رشته آگرومکاترونیک، معرفی سامانه­ های جدید و هوشمند در کشاورزی نوین، به­ کارگیری مفاهیم نوین مانند هوش مصنوعی و شبکه عصبی در شناسایی و تشخیص بیماری­ های گیاهی و کیفیت محصولات غذایی می باشد.

وی افزود: مفاهیم این دوره طوری طراحی شده که کلیه دانشجویان رشته­ های مختلف کشاورزی در مقطع کارشناسی با دانش اولیه بر روی محصولات کشاورزی و اصول اولیه زراعت قابل استفاده باشد.

دکتر مسعودیان بیان اینکه  محتوای دوره  در سه بخش تئوری، عملی و بازدید طراحی شده است اظهار داشت: دوره­ ی تئوری مفاهیم تئوری کاربردی شامل آشنایی دانشجویان با اتوماسیون تجهیزات صنعتی، کشاورزی و صنایع غذایی و اجزای پنوماتیکی و هیدرولیکی سیستم های کنترل خودکار، سنسورها، کنترل کننده ها، رباتیک در کشاورزی، هوش مصنوعی و تصاویر فراطیفی در ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی و غذایی می باشد.

وی  با بیان اینکه دوره­ ی عملی کار عملی در آزمایشگاه مجهز و پیشرفته آگرومکاترونیک و اتوماسیون، بازدید از کارخانه تولید ادوات و تجهیزات کشاورزی، بازدید از مزارع بزرگ(دشت­ناز) می باشد  و  در ادامه افزود: مدرس این دوره آموزشی یک هفته ای دکتر سجاد سبزی می باشد و   بازدید از مراکز فرهنگی و توریستی استان مازندران نیز از برنامه های جاری این دوره می باشد.

برای مشاهده جزئیات روی لینک ذیل کلیک کنید:

دوره آموزشی یک هفته ای برای دانشگاه جامی