چاپ نخستین مقاله مرتبط با کرونا دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

به گزارش روابط عمومی، نخستین مقاله مرتبط با ویروس کرونا دانشگاه توسط دکتر رضا فرهمندفر عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی در سال ۲۰۲۱ مجله معتبر بین المللی متعلق به موسسه علوم و صنایع غذایی انگلستان و انتشارات Wiley به چاپ رسید.

دکتر رضا فرهمندفر در این زمینه گفت: این مقاله نتیجه بیش از یک سال مطالعه پیرامون ویروس های کرونا، شرایط زنده مانی و روش های جلوگیری از انتشار آنها (خصوصا در صنایع غذایی) می باشد و به دعوت سردبیران مجله (آقای پروفسور Charles Brennan و Brijesh K. Tiwari ) و در قالب Invited Review با حدود سیزده هزار کلمه به چاپ رسیده است و با توجه به اهمیت آن، مقاله کامل (بر خلاف سایر مقالات) از طرف مجله به صورت Free Access (بدون دریافت ۴۲ دلار برای هر مقاله) در اختیار خوانندگان قرار می گیرد.


Title: Monitoring of new coronavirus (SARS-CoV-2): origin, transmission, and food preservation methods
Journal of Food Processing and Preservation
https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpp.15564
DOI:10.1111/jfpp.15564

3 votes, average: 5,00 out of 5