دبیر کمیته مدیریت عملکرد دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر تیموری طی حکمی دکتر مجتبی خوش روش را به عنوان دبیر کمیته مدیریت عملکرد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب کرد.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جناب­عالی و با استناد به بند۵ ماده الف بخشنامه ۱۳۴۷۲/۹۳/۲۰۰ مورخ ۰۷/۱۰/۹۳ معاون محترم توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در خصوص ساماندهی کمیته­های تخصصی مرتبط با مسایل مدیریتی و اداری، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان دبیر کمیته مدیریت عملکرد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری (عضو حقوقی) منصوب می­شوید. امید است در سایه الطاف الهی و هم­فکری و همدلی با دیگر اعضاء کمیته در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی به خصوص اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب­عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

روابط عمومی دانشگاه انتصاب مسئولیت دکتر مجتبی خوش روش را تبریک عرض نموده و موفقیت و سربلندی ایشان را از ایزد منان خواستار است.