دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی

به گزارش دبیر همایش و روابط عمومی دانشکده مهندسی زراعی، جلسه هماهنگی برگزاری دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی در محل دفتر ریاست دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.
گفتنی است، گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری انجمن علمی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۳۹۹ دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی را برگزار خواهد کرد.
دکتر نوروز دبیر همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی اظهار داشتند: نخستین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی در تاریخ دهم و یازدهم اردیبهشت ۱۳۹۷، در سالن شهدای گمنام دانشگاه علوم کشاورزی ساری برگزار گردید. لزوم پیگیری دستاوردهای این نشست علمی و پرداختن به دیگر چالش‌های مبتلابه، گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری را بر آن داشت تا دومین همایش را در تاریخ ۳۰ دی ۱۳۹۹ برگزار نماید. متاسفانه به دلیل شرایط موجود و محدودیت های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا دومین همایش ملی مقرر شد به صورت نیمه حضوری و به صورت وبینار برگزار شود.
اطلاعات بیشتر در وبگاه همایش …